Framöver kommer ni här på Livings kunna följa serien Månadens Instagramprofil där vi kommer lyfta fram personer, vars instagramkonton vi tycker har det där ”lilla extra” och därmed förtjänar lite extra uppmärksamhet.

Först ut är Lena Jakobsson, kanske mer känd under namnet @mydearhome som dagligen inspirerar med sin ljusa skandinaviska inredning.

Instagram: @mydearhome
Namn: Lena Jakobsson
Bor: Umeå
Blogg: nouw.com/mydearhome

Instagram

Vilken är den vanligaste stilmissen enligt dig?
Nu kommer jag säkert att låta väldigt diplomatisk men så länge den som har inrett sitt egna hem trivs där, så är ”stilmissar” något som jag sällan tänker på. En eklektisk – stilblandad – inredning tycker jag kan vara riktigt snyggt!

Vad har du för vision med ditt instagramkonto @mydearhome?
Min vision med mitt konto @mydearhome är att både bjuda på mig själv lite grann och förhoppningsvis kunna inspirera andra, så som många andra inspirerar mig. Sen så får vi se i framtiden hur jag kommer utveckla My Dear Home vidare.

Vem inspireras du av?
Det är många och några till haha. Jag kan finna inspiration lite var som helst, allt från livsstil till inredning. Naturen i sig kan jag finna väldigt inspirerande, jag är helt såld på de jordnära elementen!

Här är några av våra favoriter från kontot

Vill ni se mer av inspiration från @mydearhome så titta in på hennes Instagram.

2 Responses

  1. Daniella

    Vart är kaktusen på sista bilden ifrån? Har letat efter en i den storleken 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.