Funktionellt, stilfullt och mycket intressantare att ställa i din lägenhets hörn än en krukväxt eller sidobord. En välfylld vagn blir lätt festens mittpunkt och är perfekt att rulla ut på uteplatsen under sommaren! Det roliga med barvagnar är den oändliga variationen, det finns inte rätt eller fel, variera efter smak och sätt din personliga touch. Här är våra bästa tips på dekoration och tillbehör för din vagn.

 

Stora stabila hjul, charmigt och funktionellt.

Hjulen är inte bara snygga rent dekorativt. Det är också en viktig egenskap för att enkelt kunna flytta på vagnen. Du vill väl inte att dina dyra kristallglas ska riskera att krossas på grund av vingliga hjul?

bar

Låt vagnen bjuda in till fest!

Precis som ett sidobord eller hallbänk så kan du använda din barvagn/serveringsvagn som en möbel och dekorera med blommor, tavlor och andra små inredningsdetaljer.

bar-vagn

 

Och tillbehören?

Din vagn är den perfekta platsen att visa upp dina snyggaste flaskor, finaste glas och matchande servetter. Här är tips på produkter som vi diggar!

tillbehor-bar1. Barset i koppar – 299 kr Cervera | 2. Bok: Greta Garbos första sup – 249 kr Akademibokhandeln 3. 50 cl Shaker i koppar – 199 kr Cervera | 4. Sculpture Longdrinkglas – 249 RoyalDesign |
5. Pegos serveringsbricka – 849 kr RoyalDesign | 6. Iskross – 1069 kr RoyalDesign

 

Inspiration på snyggt inredda vagnar

vagn

vit-barguld-serverin

One Response

  1. Daniella

    Kan rekommendera boken, Greta Garbos första sup. Riktigt bra, och självklara valet att ta fram till coctailkvällarna på verandan!

    Svara

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.