På jakt efter en ny snygg stol till arbetshörnan, eller en helt ny uppsättning stolar till matplatsen? Vi har här listat sex heta kandidater som är både bekväma och snygga. När du handlar stolar till köket kan det vara bra att ha i åtanke att de ska vara både sköna att sitta i, lätta att flytta på och hålla en passande höjd för ditt matbord, det finns nämligen ingen standard för detta.

Porgy_079151,083715

Porgy krom Ljusgrå från Tenzo – 1495 kr

En stol som passar utmärkt i både konferensrummet och köket. Snygga kromade metallben.

 

 

Porgy_079149,-079154

Porgy vit ek från Tenzo – 1995 kr

Gör sig bra ensam som skrivbordsstol, eller i grupp som matstol – den passar till mycket.

 

129818

Walker turkos från House Doctor – 1785 kr

En stol från House Doctor. Enkel och charmig stol med en rund form i härlig pastellfärg. Stolen utstrålar skandinavisk design med rena linjer och enkla detaljer. Detta är inte bara en stol utan passar även ståendes i hallen eller brevid sängen som sängbord, men framförallt blir den snygg vid matbordet!

 

105828_1

About a Chair 22 vit ek från HAY – 2385 kr

En stilren stol med inslag av trä. Stolen är formgiven av Hee Welling och tanked med serien About a Chair är att skapa en stol med väldigt enkel design och kombinera form, funktion, detalj och estetik. Stolen passar utmärkt både i konferensrummet och i vardagsrummet hemma.

 

Lago_054830

Lago svart läder från Svenska Hem – 995 kr

Skön stol med lätt svikt. En väldigt bekväm stol med snygga metallben som gör sig bra i de flesta kök.

 

Untitled-2

Wood H17 Grå pinnstol från Department – 750 kr

Denna stol har en lantlig stil över sig som aldrig går ur stil! Stolen gör sig väldigt bra tillsammans med naturliga material såsom bomull, smide, trä och kreamik.

2 Responses

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.