Sommaren ligger runt hörnet och kanske är du en av dem som går och drömmer om att ta tag i projektet att bygga en schysst pool i trädgården? Det kan bli både dyrt och tidskrävande att gräva och gjuta en egen pool, men med lite enkla knep för den händiga, kan du bygga ett trädäck till din budgetpool och få ett fantastiskt resultat. Det kommer höja den exklusiva känslan rejält, utan att kosta skjortan!

Börja med sätta ihop en stabil grund för ditt trädäck. Starta bygget närmast poolkanten och bygg dig utåt i rektangulära former. Trädäcket kommer få utstå mycket hopp och lek samt även bli en perfekt yta att ligga och sola på, så se till att bygga det stabilt!

tradack

När grunden är satt och står stabilt så är det dags att förgylla däcket med hundratals bitar trätrall. Det kan lätt bli enformigt, så hitta någon som vill hjälpa till!

tradack2

Bygg slutligen till en tre-stegs-trappa för att öka framkomligheten och göra det enkelt för barnen att ta sig fram till poolen.

tradacktrappa

tradackgrund

 

Ett tips för den som vill göra det snäppet lyxigare är att bygga in en ljusslinga under poolräcket, för maximal mysstämning!

light_pool

 

Källa Good Design Home

 

 

One Response

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.