Billigt smink och parfym hos Glossy.se

Glossy.se är en svensk e-handel med över 6000 produkter i lager. Butiken har funnits sedan 2015 och har snabbt vuxit till att bli en av de populäraste sajterna för skönhet och kosmetik online.

I utbudet finns idag över 200 välkända varumärken, både mer klassiska varumärken som Loreal, Calvin Klein och Hugo Boss, till nya heta NaobaySt. Tropez och Tangle Teezer.

Billig parfym hos Glossy.se

Hos Glossy hittar du billig parfym av högsta kvalité i ett utbud som består av hundratals välkända dofter och parfymer. Dels i form av parfymer och deodoranter för henne och honom, men även doftljus och dofttvålar. Det finns idag över 700 olika parfymer hos Glossy. Storsäljarna The Scent från Hugo Boss och One Million från Paco Rabanne. Nykomlingen Clean har snabbt seglat upp i toppen med storsäljaren Warm Cotton.

Äkta smink och make up

Är du ute efter smink av högsta kvalité så har Glossy.se ett fantastiskt utbud med allt från Foundations, Puder, Rouge, Highlighters, Borstar och Ansiktsrengöring / Återfuktning. Bland varumärkena hittar man bland annat NYX, Milani, Real Techniques, BareMinerals och BeautyUk. Det finns något för alla hudtoner, och alla hudtyper.

Bästa hårvax för killar

Idag finns det hundratals olika hårvax på marknaden, som alla utlovar den perfekta stadgan för att få till den där frisyren alla drömmer om. Hos Glossy hittar du massor av hårvårdsprodukter så som hårvax, hårgel, hårspray mm. För att få till rätt frilla kan det vara bra att grunda med en saltvattenspray. Spraya ditt hår efter du duschat, och föna det med en hårfön. Samtidigt som du fönar är det extra lätt att forma håret med en rundkam, för att få volym kan du rulla håret uppåt samtidigt som du använder hårfönen underifrån. För att slutligen få till en bra hållbarhet på håret så behövs det ett vax som håller hela dagen. Vi rekommenderar D:fi Extreme Cream (även kallad D:fi Grön). Detta vax gör det enkelt att forma frisyren och tack vare sin vattenlöslighet så går det snabbt att tvätta ur.

Avsluta med en hårspray

När du tycker att frisyren sitter på plats så är det läge att lägga sista finishen med ett svep hårspray. Använd en spray som håller länge, t.ex. TIGI Bed Head Hard Head Spray

 

Besök Glossy.se idag och handla till fantastiska priser!