Annonsera

Marknadsför er på en av Sveriges största portaler för inredning!

Livings är den självklara samlingsplatsen för alla med ett intresse för hem, inredning och design. Med våra artiklar vill vi inspirera och engagera vår community och uppmana till kreativitet i hemmet.

DISPLAY BANNER ADVERTISING

Display AD – Panorama

Vår populäraste annonsplats. Visas på alla sidor på hela sajten och underliggande bloggnätverk. Går att få i höjden 150/300 px.

ProduktFormatPris
Panorama980 x 200150 cpm
Panorama980 x 300210 cpm
Inkl. Mobil320 x 320

Display AD – Interstitial

Popup / Interstitial annons som visas en gång per besökare. Det absolut bästa sättet att fånga besökarens uppmärksamhet.
ProduktFormatPris
Interstitial980 x 7005 000 kr /vecka
Inkl.  Mobil320 x 240

NATIVE ADVERTISING

Sponsrad Tävling

Lyft fram er produkt rakt in i hjärtat hos en inredningstokig målgrupp. Tävlingens utformning diskuteras fram tillsammans med er och körs sedan i två veckor på sajten (exklusiviteten sträcker sig till max 2 pågående tävlingar samtidigt) Er logotyp samt länk till er hemsida syns tydligt. Tävlingen sprids även i våra sociala kanaler och nyhetsbrev.
ProduktPris
Pris 1 tävling5 000 kr
Pris 3 tävlingar11 000 kr

Produkttips

Inspiration är främsta anledningen till att våra besökare kommer till Livings.se – och varför då inte skylta med er produkt rakt in i hjärtat på er målgrupp?
ProduktPris
1 produkt1 000 kr /vecka
Hela snurran (10 produkter)5 000 kr /vecka

NATIVE ADVERTISING

Nyhetsbrev

Livings nyhetsbrev ges ut två gånger i månaden till en stark och engagerad målgrupp. Öppningsfrekvensen är hög (40%) och brevet tar upp nyheter, inredningstips, produkttips, intervjuer mm. Totalt har brevet 33 000 prenumeranter. Det är möjligt att göra stand alone utskick med ett enskilt budskap för hela brevet.
ProduktPris
Nyhetsbrev annonsKontakta oss för offert
Stand aloneKontakta oss för offert